maandag 30 januari 2012

Welkom op mijn blog voor Vihana Yoga.
Dit jaar begin ik mijn "carriere" als yogadocente. 
De inschrijving bij de KvK is gebeurd, mijn website is bijna klaar en ik loop over van de ideeën!!


Op dit moment geef ik Hatha yogales op de VU in Oostvoorne. In het voorjaar ga ik starten met Hatha yoga lessen in Brielle, Rockanje of Oostvoorne.
Mochten jullie op de hoogte gehouden willen worden van mijn plannen, "like" dan mijn Facebook pagina www.facebook.com/Vihanayoga of kijk op mijn website www.vihanayoga.nl
Zodra ik meer weet over data, locaties enz, kunnen jullie dit op deze pagina lezen en je evt. opgeven voor een proefles! :-D

Verder wil ik dit blog gebruiken voor gedachtenspinsels & inspiratie, tips & trucs, maar ik ben ook van plan om in de toekomst een aantal keer per jaar wellness reizen te organiseren.
Informatie daarover zal ook hier terug te vinden zijn...

Genieten jullie ook zo van dit koude, maar zonnige winterweer?!
Ik vind dit weer bijna net zo fijn als een prachtige zomerdag. De zon geeft zoveel energie, ook al straalt ze momenteel nog maar zwakjes.
Zonlicht maakt gelukshormonen aan (endorfinen), waardoor je meer energie krijgt en je je meer ontspannen voelt en ook je immuunsysteem wordt er sterker door.
Dus ook wanneer je niet van dit weer houdt: trek een warme jas aan, zet een muts op en haal een heerlijk frisse neus. Je winterdip zal gegarandeerd minder worden!1 opmerking:

  1. Goed bezig lief! Hou voor mij maar een plekje vrij in je klas! Kijken of je van een stijve hark een elegante ploeg kan maken ;)

    BeantwoordenVerwijderen